b

 
 
 
 
 
 
 
SZŐRME
NERCCSINCSILLARÓKAFINNRACCOON FÓKAPANOFIX COBOLYSWAKARAPRÉRIFARKAS EGYÉB

BŐR
MARHABIVALYSERTÉSBÚTORBŐRAUTÓKÁRPIT BŐR AKCIÓS BŐRÖK

MICROFIBER ALAPANYAGOK
MICROFIBER

KÉSZTERMÉKEK
J.L COLLECTION

NYERS- FÉLKÉSZ TERMÉKEK
NERC
RÓKANYÚL

KIEGÉSZÍTŐ TERMÉKEK
TESA IPARI RAGASZTÓSZALAGOK, IPARI RAGASZTÓANYAGOK, EVA HABOK, PE HABOK

 

Bisnode tanusitvany  

 

A LA-IMPEX Kft. 1994-ben kezdte meg működését.
Elsősorban kikészített szőrme és bőr alapanyagok kereskedésével és szőrmecikkek gyártásával foglalkozunk.
Cégünk folyamatosan fejlődik, bővül a termékkínálatunk és ügyfélkörünk. Nemzetközi szakmai kiállításokon veszünk részt rendszeresen. A Koppenhágai Szőrme Tőzsdén hivatalos brókerként képviseljük Magyarországot.
A LA-IMPEX Kft.. a Magyar Szőrme- és Bőripari Szövetség aktív tagja.

Cégünk története:

Meghatározó tevékenységünk kezdetben a kiváló magyar szabadalom, a panofix (bárányból kikészített és festett szőrme) Oroszországba és a volt szovjet tagköztársaságokba irányuló exportja volt.
Az évek során kínálatunk folyamatosan bővült, mindenekelőtt Magyarországon is tenyésztett szőrmékkel – elsősorban csincsilla, nyúl és hörcsög - amelyek nagy mennyiségben is felvásárolhatók a hazai piacon. A prémeket kiváló tenyésztőktől vásároljuk fel, általában nyers vagy félkész állapotban, majd azokat bérmunkában a legjobb hazai kikészítőkkel készíttetjük ki és festetjük, igény szerint méretre szabott szőrmebundákat varrunk.
A fenti szőrmék mellett jelentős mennyiségű nercet, kék-, ezüst- és vörösrókát, cobolyt, stb. importálunk, illetve reexportálunk. A nercet, rókát és fókát a Koppenhágai Szőrme Tőzsdén vásároljuk nyers vagy félkész állapotban, melyeket itthon tovább finomítunk, finiselünk.

Bőrkereskedelmi tevékenységünk 2002-es indulása óta dinamikus fejlődést mutat. Magyar eredetű és/vagy importból származó bőreink (sertés, marha, bárány, kecske, bivaly) elsősorban a hazai cipő-, nyereg-, nyakörvgyártók körében népszerűek.

Cégünk az ortopéd bőr szakértője
Évek óta kiszolgáljuk a hazai és nyugat-európai ortopéd-, korrekciós- és kényelmicipő gyártókat. Cipő felsőbőreink, valamint béléseink magas minősége, színkollekciónk állandósága garantálja, hogy - hosszú évek óta - stabilan az egyik vezető alapanyag-beszállítók vagyunk az ortopédia területén, egy olyan területen, ahol a minőségi termék és minőségi szolgáltatás elengedhetetlen. Ehhez biztosítjuk ortopédes partnereinknek a kiváló szolgáltatást, megbízhatóságot és gyorsaságot.

Kérem, tekintse meg széles termékkínálatunkat; biztosak vagyunk benne, hogy nálunk megtalálja, amit keres. Várjuk rendelését akár telefonon, faxon vagy e-mailben.

Lamoga János
(cégvezető)

 

 
  Kezdőoldal | Kiállítások | Hírek | Elérhetőség | Adatkezelési tájékoztató | Webáruház  

© 1994-2023 LA-IMPEX Kft. Szőrme és bőr alapanyag kereskedelem
www.orthopedicleather.com

a Magyar Szőrme- és Bőripari Szövetség tagja - www.szormeszov.hu